14 juliol 2008

Festa Major AV La Cogullada 2008

FI DE FESTA

Any rere any anem consolidant la nostra festa major, afegint, renovant, mantenint i modificant alguns aspectes de la festivitat que la fan mes propera i participativa, com el dinar popular, el vermut, les carpes per donar ombra, els inflables, etc.

Aquesta festa del 2008 ha tingut molt bona acollida. Ha valgut la pena l’esforç, els nervis d’última hora perquè tot fos apunt, en dues paraules des de la junta ens sentim molt satisfets de l’afluència i participació i encara que sempre sorgeix algun imprevist vosaltres feu que passi desapercebut. Ni la pluja ha pogut espatllar l’ànim festiu de la festa. Gracies a tots, sense vosaltres no fóra possible, i recordar-vos que la associació de veïns treballa tot l’any per fer del nostre barri un lloc on viure en pau i harmonia.